Revshare

Revshare

Het is belangrijk dat je de revshare business goed leert kennen zodat je weet waar je mee bezig bent en je het anderen ook goed kunt uitleggen. Dat doe ik zelf ook, want ik wil 100% zeker weten dat wat ik anderen aanraad ook duurzaam en betrouwbaar is. En uit mijn onderzoek en regelmatige contact met de eigenaar blijkt dat volledig.

 

Zojuist sprak ik mijn sponsor Werner, die ook veel contact heeft met Derk en Peter Kolar, de CEO van LikesXL.
Hij kan je haarfijn uitleggen dat je berekening niet klopt, en dat heeft met een aantal zaken te maken. Zoals bijvoorbeeld dat je aanneemt dat iedereen 900 pakketten behaalt. En dat zou ook zeker kunnen, maar de praktijk leert dat veel (de meeste) mensen geld nodig hebben en het er al uit gaan halen voordat ze 900 pakketten hebben. Ze gebruiken LikesXL als spaarpot en halen er al snel wat geld uit omdat ze het nodig hebben. Er is maar een kleine groep die echt door zal sparen tot ze 900 pakketten hebben. Iedereen kan 900 halen als ze door blijven sparen, maar de praktijk leert dat ze al eerder geld opnemen of nodig hebben.
Daarnaast zijn er inkomsten van adverteerders, dit is een groot aandeel van de inkomsten. En hoe meer deelnemers er zijn, hoe meer er op de advertenties wordt geklikt en hoe meer de adverteerders hier voor betalen. De CEO kondigde tijdens ons laatste overleg vorige week in Wenen aan dat er binnenkort een aantal advertenties verplicht moeten worden bekeken. Deze advertenties zijn getarget op de doelgroep en hiervoor betalen adverteerders ook meer. Ook zijn er extra inkomsten uit de membership fees en downline upgrade. Hiermee wordt ook een deel van het uit te betalen rendement gedekt.
En uiteindelijk is de profitshare afhankelijk van de winst van LikesXL. Dus uiteindelijk zal deze omhoog gaan als er meer winst is en omlaag gaan als de winst daalt. Met dit mechanisme kan het systeem nooit over de kop gaan omdat de uitbetaling elk half uur afhankelijk is van de echte opbrengsten van LikesXL. Er kan nooit meer uitbetaald worden dan er binnenkomt.

De CEO is nu met het geld dat binnenkomt een buffer aan het opbouwen. Hij gaf al aan dat als er nu geen geld meer binnenkomt iedereen gemakkelijk uitbetaald kan worden. En hij beseft zich zeer goed dat er heel veel geld rond zal gaan in LikesXL. Hij zit al meer dan 20 jaar in de wereld van financiële transacties en is zeer ervaren. Hij is precies de juiste man om er voor te zorgen dat het geld veilig is. En uit al zijn handelen blijkt ook dat hij zich vooral daar op richt. Daarom is juist LikesXL de meest betrouwbare en veilige revshare company die er is op het moment.

Dit zijn een paar voorbeelden die je mee moet nemen als je meer financieel inzicht wilt in de structuur van LikesXL.

Maar LikesXL is 100% duurzaam en betrouwbaar, daar is het juist op gebouwd en berekend. En daarin verschilt het ook van alle voorgaande revshare systemen. Ze hebben het model gekopieerd van revshare systemen die goed werken en die verbeterd zodat LikesXL echt waterdicht is.