LikesXL Review

LikesXL Review

Vandaag heb ik een meeting gehad met o.a. Derk en Daniel, 2 van de leiders binnen LikesXL, en hebben we ook een Skype gesprek gehad met de CEO van Setimo, Peter Kolar. Peter deelde heel goed nieuws, en dat deel ik ook graag met jullie, Likesxl review Juni 2016.

Verder deel ik ook wat achtergrondinformatie over de huidige situatie, zodat je een goed beeld krijgt van wat er is gebeurd, wat nu de situatie is en waarom dit goed nieuws is. Het bewijst namelijk wat we allemaal al wisten….LikesXL is volledig in overeenstemming met alle wetgeving en het financiële model is 100% waterdicht en duurzaam op de lange termijn. Dit is bevestigd door nationale en internationale autoriteiten en door experts. Geen enkel programma waar je online geld kunt verdienen dat ik ken is zo diepgaand gecontroleerd en volledig in orde bevonden.

Dit benadruk ik nogmaals omdat er zoveel foute programma’s zijn waarbij mooie beloftes worden gemaakt met flashy websites waarbij veel mensen uiteindelijk hun geld zijn kwijtgeraakt omdat het programma toch niet aan de regels blijkt te voldoen of omdat de eigenaar opeens is verdwenen met het geld. Dit is heel vervelend en ik begrijp dat men daarom ook bang is geworden om hun geld te verliezen en snel in paniek raakt als er iets gebeurd. Ik heb het zelf ook meegemaakt en herken het gevoel. Ik heb een aantal programma’s uitgeprobeerd toen ik me aan het verdiepen was in de revshare programma’s. De programma’s waar ik mijn twijfels bij had, maar toch wilde uitproberen met een kleine inleg bleken ook uiteindelijk niet uit te betalen of na een tijdje niet meer uit te betalen. Van mensen die al lang in deze industrie meedraaien hoor ik dat dit in meer dan 90% van de gevallen zo gaat. En ik zie dat ook gebeuren. Wel neem ik mijn verantwoordelijkheid toen dat gebeurde, het is uiteindelijk mijn keuze geweest om mee te doen. Het eerste programma waar ik volledig vertrouwen in had bleek dat ook waar te maken, daar heb ik veel geld mee verdiend en dat programma loopt ook nog steeds heel goed. Daarna kwam ik LikesXL tegen, en dat bleek gebaseerd op dat programma, maar had zich op enkele punten nog verder verbeterd. Daarom had ik daar nog meer vertrouwen in, en zoveel dat ik dat ook volop ben gaan promoten.

Uiteindelijk weet je nooit hoe iets zich zal ontwikkelen, maar het is overduidelijk dat Peter Kolar voor een andere strategie heeft gekozen dan bijna alle andere programma’s. Hij heeft LikesXL zo opgezet dat het alle controles kan doorstaan omdat het gewoon goed in elkaar is gezet. Vooral met de borging door de trustee die diepgaand onderzoek heeft gedaan en daarna de verantwoordelijkheid heeft overgenomen van Setimo en met het laten maken van een legal opinion door een gerespecteerd advocatenkantoor is een zeer solide basis gelegd. Je wilt gewoon dat je geld veilig is en dat het het rendement oplevert dat het belooft. 2 punten waarop LikesXL zijn beloftes volledig nakomt. 

Dit is dus ook weer gebleken tijdens dit onderzoek door de autoriteiten.Het gaat hem er niet om dat we snel veel geld verdienen, want dit kan ook niet met zulke programma’s. Het blijkt dat het grootste gedeelte van de deelnemers wat extra inkomsten als doel heeft, bijvoorbeeld voor een droomvakantie, misschien om iets minder werken en zo meer tijd met je familie hebben, schulden afbetalen, een aanvulling op pensioen of gewoon wat extra financiële ruimte. Dat is natuurlijk al geweldig om te bereiken! Een klein gedeelte van de deelnemers zet zich volledig in en gaat er voor om een team op te bouwen dat ze vervolgens ook volop ondersteunen, waarmee ze als resultaat hogere inkomsten hebben en ook meer mensen helpen om extra inkomsten te krijgen. Maar nogmaals dat is een bovengemiddeld resultaat door bovengemiddelde inspanningen.

Hieronder zet ik de informatie in chronologische volgorde. Het is misschien wat uitgebreid zoals je al merkt. En misschien is het te uitgebreid voor je, en pin me niet vast op alle details want ik probeer alleen weer te geven wat ik vandaag en in het verleden gehoord heb, maar ik wil graag met je delen wat ik meekrijg vanuit de nauwe samenwerking met Peter Kolar zodat je hier ook meer gevoel bij krijgt en de situatie goed begrijpt. Hopelijk lukt dat zo. En mocht je vragen hebben, dan kan je ze altijd stellen. Graag zelfs. Ik besef me dat de meesten verder weg staan van de bron, en bv op internet zie ik dan soms ook uitspraken of feiten voorbij komen die zo ver van de waarheid liggen dat echt blijkt dat men maar wat raadt of fantaseert. Het zou fijn zijn als iedereen goed op de hoogte was, dit is ook een taak voor ons om goed op de hoogte te zijn en onze teamleden goed te informeren. En bij twijfel bij je sponsor na te gaan hoe het werkelijk zit.

Likesxl review

Eerst wat achtergrond informatie van Derk:

Zoals jullie weten is er een inval geweest bij LikesXL door een internationale opsporingsorganisatie, in zo’n situatie is er dan ook de lokale politie bij aanwezig en wordt de bankrekening van Setimo geblokkeerd. Vandaar dat de uitbetalingen nu niet mogelijk zijn tijdens het onderzoek. Vervolgens hebben beide partijen een diepgaand onderzoek gedaan. De internationale opsporingsorganisatie kwam op bezoek vanwege mogelijke creditcard fraude en de verdenking dat er mogelijk leden binnen LikesXL zijn die banden hebben met een terroristische organisatie. Zij hebben hun onderzoek afgerond en hun eisen zijn ingewilligd, LikesXL is volgens hen nu volledig in orde en er is een samenwerking ontstaan waarmee dit in het vervolg nog beter kan voorkomen. Dergelijke verdachte personen zullen nu nog beter geweerd worden uit LikesXL.

De lokale politie heeft ook verder onderzoek gedaan en zijn toen de naam van Roland tegengekomen. Hij was voorheen de spreekbuis voor LikesXL, je herinnert je vast nog de mails die we van hem kregen. Het blijkt dat hij in het verleden in een ander programma fouten heeft gemaakt waarvoor aanklachten tegen hem zijn ingediend. Toen heeft de officier van justitie deze zaak doorgespeeld naar de procureur generaal en die bestempelde het gelijk als een ponzi gezien het verleden van Roland. De advocaat van Peter kent die procureur generaal en heeft er op aangedrongen om de zaak beter te bekijken en dat heeft hij gedaan. Toen zag de procureur generaal dat het inderdaad geen ponzi was, sterker nog alles bleek in orde. De enige vraag die de procureur generaal had is hoe waterdicht de berekening van het model is zodat er ook op langere termijn uitbetaald kan worden aan de leden. Dat moest van hem door een neutrale externe persoon aangetoond worden. Dat is het enige punt dat nu nog openstaat voordat de uitbetalingen weer mogelijk zijn. Hiervoor is een professor van een Weense universiteit ingeschakeld die nu een rapport met de berekening aan het maken is.

Een persoonlijke noot:

Ter verduidelijking, Peter Kolar heeft aangegeven dat hij de CEO en oprichter is van Setimo (LikesXL is een project van Setimo), niemand anders. In het begin heeft Roland gemeld dat ook hij en Marcus Rossman eigenaar zijn van Setimo, maar dit is pertinent niet correct. Ook heeft hij gezegd dat Peter voor Mastercard heeft gewerkt, en ook dat is niet correct. Helaas zwerft deze foute informatie nog rond op internet, maar nu weet je de correcte feiten. Roland heeft dus ook nooit een formele rol binnen de organisatie gehad. Hij was een deelnemer net zoals wij allen en heeft zich 6 maanden volledig ingezet om mee te werken aan de groei van LikesXL. Hij heeft veel beloftes gedaan die wel of niet zijn waargemaakt, of later dan beloofd zijn waargemaakt. Dit is altijd een doorn in ons oog geweest, en Peter is nu nog bezig om dit allemaal goed af te handelen. Peter is heel anders, die zegt niet veel en maakt weinig beloftes. Maar als hij wat zegt dan maakt hij dat ook waar. We vergelijken hem wel eens met een Zwitsers uurwerk, zeer nauwkeurig en punctueel. Hij is al zeer lang actief in de wereld van financiële transacties en heeft een merchant account van Mastercard waarmee hij debit cards van Mastercard kan uitgeven en is dus altijd zeer scherp dat alles tot in de puntjes geregeld is voordat hij het naar buiten brengt. Roland is sinds april niet meer actief bij LikesXL en je hebt misschien al gemerkt dat er sindsdien heel anders gecommuniceerd wordt vanuit LikesXL. Minder beloftes en meer zaken die feitelijk kloppen. We zitten nu in deze overgangsfase en Peter zorgt er voor dat alle beloftes waargemaakt worden en deze lijn zal de komende tijd verder doorgezet worden.

En zo begon het Skype gesprek met Peter vandaag:

Hij vertelde dus dat de autoriteiten dachten dat LikesXL een ponzi was. Hij heeft ze de legal opinion laten zien en ze hebben onderzoek gedaan alles was in orde. Alleen moet er nog een berekening getoond worden waarmee aangetoond wordt dat LikesXL duurzaam is en er ook in de toekomst nog geld uitbetaald kan worden.

De professor van de universiteit van Wenen die de berekening maakt had hem net gebeld en Peter moet daar over een half uur zijn. De professor heeft het systeem begrepen en ook bevestigd dat het niets met een piramide systeem te maken heeft maar hij heeft nog wel enkele vragen. Op dat moment dacht Peter dat de berekening over 3 tot 5 dagen klaar zou zijn.

Na het gesprek had Daniel contact met Peter over de verloop van dit gesprek.

Peter heeft goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat de professor 2 weken nodig heeft om het verslag met de berekening te maken (normaal duurt dit 2 maanden maar Peter heeft hier druk op gezet om het sneller klaar te hebben), het goede nieuws is dat de professor naar alle informatie heeft gekeken en hij is er 100% zeker van dat LikesXL geen ponzi/piramide spel is. Dit zal hij ook in zijn rapport doorgeven aan de procureur generaal. Peter is erg blij met deze bevestiging en zal dit ook op de website gaan vermelden.

Peter nam daarna nogmaals contact op met Daniel en dit is de tekst die Peter nu op de website heeft gezet:

“We would like to inform you that the last information needed for the examination by the authorities will be completed by the end of the month and then the payouts can be resumed immediately.”

Oftewel de uitbetalingen starten weer eind van deze maand!

Verder liet Peter een kopie van het bankafschrift van Setimo zien met een inlog datum en tijd van gisteravond. Er is te zien dat er meer dan 10 miljoen euro op de bankrekening staat. Hij vertelde dat er geruchten gaan dat hij dure auto’s en huizen heeft gekocht, maar dat is onzin. Al het geld staat nog op de bankrekening van Setimo.

Het is dus niet zo dat hij niet wil uitbetalen, maar hij kan niet uitbetalen. Peter kan niet over het geld beschikken. Zodra de bankrekening vrijgegeven wordt zullen ze weer starten met uitbetalen.

Het geld is er dus, daar hoeven we ons geen enkele zorgen over te maken. Er is zo’n 1,5 miljoen meer op de bankrekening dan nodig is om iedereen uit te betalen.

De profitshare is teruggebracht tot net onder de 40 cent. Daarmee is geborgd dat niemand kan zeggen dat er meer uitbetaald wordt dan er binnen komt.

In principe is dus alles in orde, alles staat op groen. We wachten dus alleen tot alles vrijgegeven wordt.

Zodra deze situatie opgelost is, plant Peter een 2 daagse meeting met een aantal leiders en het marketing team om een masterplan te maken voor de toekomst van LikesXL.

Een persoonlijke noot:

Met Daniel en Lori heb ik al een opzet gemaakt voor een marketing plan waarmee LikesXL echt een sprong vooruit maakt. Dit willen we dan ook tijdens deze 2 daagse meeting aan hem voorleggen. Het belangrijkste is dat LikesXL financieel en wettelijk in orde is, en dat is weer volledig gebleken nu. Maar op het gebied van marketing, communicatie en support moeten er echt nog verbeterslagen gemaakt worden. We hebben het er al vaker met Peter over gehad en hij beseft zich dit ook. Nu dit bijna achter de rug is gaat hij hier ook serieus werk van maken.

Toelichting Derk:

De Cashcards die zijn besteld worden uitgegeven, alleen duurt het door deze situatie iets langer. Eerst moet namelijk het geld vrijkomen zodat de leverancier betaald kan worden en dan worden ze verzonden. Dan zet Peter de optie ook weer aan om ze via de website te bestellen. Even iets langer geduld dus, maar ze komen er aan.

Derk heeft de legal opinion met eigen ogen gezien en doorgebladerd, deze bestaat uit 98 pagina’s.

De advertenties van de grote bedrijven worden nu tijdelijk niet getoond maar ze komen natuurlijk zeer binnenkort weer terug. Voor nu laat Peter alleen de advertenties van de deelnemers zien. Er zijn heel veel views ingezet hiervoor en die kunnen zo mooi allemaal opgebruikt worden. Daarna zet hij de advertenties van de grote bedrijven weer aan.

En tot slot, de eerste uitbetaling van de 2 cent incentive heeft zoals beloofd plaatsgevonden. De eerste betaling voor de 1 cent incentive zal volgende maand plaatsvinden.

Zo dat was een lange tekst voor een likesxl review dus ik hoop dat je dit nog leest, en dat je waardeert dat ik dit in alle openheid deel. Verder raad ik iedereen aan om vooral door te sparen, pakketten te kopen van je opbrengst of bij te kopen om zo door te groeien tot je het doel bereikt dat je je hebt gesteld met LikesXL. Het is een geweldige en zeer betrouwbare manier om meer financiële ruimte te krijgen.

Ik heb zelf nu al sinds april 900 pakketten en mijn downline ziet er nu als volgt uit 153 – 83 – 252 – 243 – 128, dus in totaal heb ik al een team van 859 mensen en dat groeit elke dag. Het is veel werk, maar het is vooral leuk werk. Ik ontmoet veel leuke en positieve mensen die LikesXL benutten om hun leven te veranderen. Het is fijn om daar bij te kunnen helpen. LikesXL heeft mijn leven veranderd en daar heb ik hard voor gewerkt en zet ik me nog volop voor in, maar ik ben ook erg dankbaar voor wat LikesXL me heeft gegeven en voor hoe Peter zich inzet om ons te helpen om onze levens te veranderen.

Ook als het tegenzit sta ik 100% achter hem, en als er iets gebeurt dat me tegenvalt probeer ik nooit te vergeten dat ik vooral dankbaar ben. Geluk zit hem niet in geld, als je zonder geld niet gelukkig bent zul je dat met geld ook niet worden. Maar ik heb wel heel veel geleerd sinds ik met deze business ben gestart over mezelf en over anderen. Dit is een enorme verrijking geweest waar ik er dankbaar voor ben.

Veel succes gewenst!

Likesxl review