LikesXL London

LikesXL Londen

Ik kwam net terug uit Tokio en vloog direct naar Londen om er bij te zijn. Het was het volledig waard en het was ook leuk om mijn ervaringen met LikesXL live op het podium te delen tijdens het evenement.

Ook had ik een heel goed marketing overleg met de CEO Peter Kolar en de rest van het marketing team. Er komen nog veel meer nieuwe dingen aan, maar deze zullen we later communiceren. LikesXL doet het ontzettend goed en is volledig klaar voor een goede toekomst op de lange termijn.

We zijn deel van een geweldige onderneming die volledig veilig en duurzaam is. Afgelopen week heb ik 900 pakketten bereikt en ik kan je vertellen dat dit een geweldig gevoel is. Ik zag de kans en de betrouwbaarheid
vanaf dag 1, en heb al mijn geld er in gestopt en ben gelijk volledig aan de slag gegaan om mijn team op te bouwen. En onderweg heb ik heel veel geweldige mensen zoals jou ontmoet, we zijn met z’n allen bezig om onszelf en onze levens te verbeteren.

Ik kan zeggen dat starten met het LikesXL project de beste carrière move is geweest die ik ooit heb gemaakt. Ik heb nog nooit een bedrijf als dit gezien. Veiligheid en compliance, eenvoud en leden geld laten verdienen is de #1 prioriteit hier.

Nu na 6 maanden hard werken heeft het mijn leven volledig veranderd en heeft het me financiële vrijheid gegeven en kan ik me nu richten op wat ik het liefste doe in mijn leven. Ik wil jou ontzettend graag helpen om ook deze vrijheid te bereiken. Dus als je vragen hebt of mijn ondersteuning wilt, neem contact met me op en dan kijken we wat ik voor je kan doen.

Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat we onderdeel zijn van een geweldige en veilige en duurzame business. Het is aan jou om het volledige potentieel hiervan te benutten. Ik houd van deze nieuwe levensstijl waarbij ik overal in de wereld kan werken met mijn laptop en een internet verbinding.